Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 29 April 2011

Pentingnya English Education

Assalamualaikum,
Selamat Sejahtera,
                           
                     Pagi tadi ak pegi interview kat kpj selangor.itupun selepas dipaksa oleh mama ak.ak pegi je la.
Dah matrik ngan maktab x dapat.saje wat backup.Mama ak suruh amek diploma in pharmacy.konon kerja senang.senang la sangat kan.nak blaja utk SPM pon dah merangkak.naty klo ak amek mau meniarap plak.
So,ak org no 3.Dia suruh explain about urself.ak pon cakap la omputih dah dia pon speaking ngan ak.Almaklomla  dia lecturer kat oversea,Ak cakap la ak minat in nursing tp mama ak yg paksa suruh amek pharmacy.Haha,sengal je ak boleh cakap camtu kat dia.WTFish je.Then she start nagging about our Malaysian thinking bad about nursing profession.ak dengar la dia membebel.pas2 ak minx tukar diploma in nursing.pas2 aq request nak kat nilai.lastly dia kata dia ialah pensyarah nursing kat nilai.WTFish la ak jumpa dia lagi naty klo dapat.

Thursday, 28 April 2011

Saya budak baru belajar.

Assalamualaikum,selamat pagi...
                             
                            salam perkenalan dari saya.harap dengan kewujudan blog ni kita dapat bertukar - tukar pendapat & pandangan.sambil tunggu panggilan untuk menyambung pelajaran saya kerja kat Macd.Dapat kawan baru,learn something new in my life...



p/s:saya budak baru belajar,kalau salah tolong tunjukkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...