Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Tuesday, 10 May 2011

Akhirnya kejayaan milikku jua...

Alhamdulillah,akhirnya ak berjaya juga lulus dalam test JPJ ari nie.Dari bulan 1 hingga sekarang dah bape ribu duit ak habis semata-mata nak dapatkan lesen.Kelas dah tambah sampai 20jam + 1jam(persediaan sblom test JPJ)+2jam(persediaan QTI test),repeat computer test=RM50,repeat QTI sekali=free,repeat JPJ test sekali=RM 120.TOTAL=RM 1293.00.OMG!Banyaknya pelaburan ak untuk mendapatkan sekeping lesen.uish,gila betol.teruknya ak ni kan.But,who cares,thats my money not yours rite?Baru la ak tahu seksanya nak cari duit bila suma ak kena pakai DUIT SENDIRI.Tapi hari ni best coz jumpa ngan kawan
 yg lama x jumpa.1)Amirul a.k.a AYUN last jumpa dia awal f4 kot
2)Cik Mira a.k.a Phua Chu Kang.selalu terserempak kat perfect tp x tegur.dia nak kawan masa darjah 6 kat SRA BATU 13.3)Firdaus a.k.a Epy.ni kawan form 1 sampai form 5.And semalam masa dahaga sangat ak pergi la 7E.Pas2 tengok mamat cashier tu macam kenal tp lupa nama.Sambil jalan ak pk,rupanya si Falleh.HOHO,dekat Perfect boleh jumpa ramai org yg kita kenal la.

p/s:apa-apa pon hepy la ari ni coz berjaya.dapat la breakfast ngan pika kat kfc n lunch nasi ayam.*Twister a.m kat kfc sedap kot.rasa cam nak pegi lagi la.

Wednesday, 4 May 2011

benci dengan girl yg mulut macam longkang

Assalamualaikum,

Semalam ak keja kol 6pm-12pm.shift abg Bung,ak amek order drive thru.pas2 around 8pm,ada sorang girl ni dtg kat kaunter dgn volume yg agak tinggi."Macam ni ke fries yg berkualiti?Macam ni awak serve customer?".Nak dijadikan cerita ak yg berdiri betul-betul depan dia.Memang panas la telinga.Yg x tahannya perlu ke dia ulang ayat yg sama berulang kali.Dengan suara yg kuat agaknya nak bagi 1 Puchong dengar dia punya complaint.WTFish betul la.Nasib baik abg Bung ada utk mengawal keadaan.dah habis lembut dah gaya percakapan abg bung pada pendengaran ak.tp dia mcm x puas hati he.Abg Bung kata kita tukar fries yg baru,dia kata x nak.Then,what do u expect us to do.WTFish!!!!x pon nak suruh nyanyi Sorry sorry ke?Sepanjang ak keja kat macd tu ada la 2x dia datang,and setiap kali dia datang mesti nak wat complaint.agaknya mmg wajib buat setiap kali datang macd.Konon dia HOT la.Ko Pk Ko Hot la ( KPKH tol ).Xtra,dia kata awak nak saya report kat om nasir ke.helo,saya tahu la awak kenal ngan org atasan but plese la jgn over sgt.menyampah..Xxtra,dia sumbing.Ni kawan ak yg kata,"Padan laTuhan bagi dia sumbing mulut macam cibai"Memang la x baik.tp entah la.Then ak terfikir klo ak jadi shift manager apa yg ak nak wat utk handle customer complaint? (abg bung yg suruh ak pk klo ak dtmpat dia,ayat kena manis)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...