Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Tuesday, 10 May 2011

Akhirnya kejayaan milikku jua...

Alhamdulillah,akhirnya ak berjaya juga lulus dalam test JPJ ari nie.Dari bulan 1 hingga sekarang dah bape ribu duit ak habis semata-mata nak dapatkan lesen.Kelas dah tambah sampai 20jam + 1jam(persediaan sblom test JPJ)+2jam(persediaan QTI test),repeat computer test=RM50,repeat QTI sekali=free,repeat JPJ test sekali=RM 120.TOTAL=RM 1293.00.OMG!Banyaknya pelaburan ak untuk mendapatkan sekeping lesen.uish,gila betol.teruknya ak ni kan.But,who cares,thats my money not yours rite?Baru la ak tahu seksanya nak cari duit bila suma ak kena pakai DUIT SENDIRI.Tapi hari ni best coz jumpa ngan kawan
 yg lama x jumpa.1)Amirul a.k.a AYUN last jumpa dia awal f4 kot
2)Cik Mira a.k.a Phua Chu Kang.selalu terserempak kat perfect tp x tegur.dia nak kawan masa darjah 6 kat SRA BATU 13.3)Firdaus a.k.a Epy.ni kawan form 1 sampai form 5.And semalam masa dahaga sangat ak pergi la 7E.Pas2 tengok mamat cashier tu macam kenal tp lupa nama.Sambil jalan ak pk,rupanya si Falleh.HOHO,dekat Perfect boleh jumpa ramai org yg kita kenal la.

p/s:apa-apa pon hepy la ari ni coz berjaya.dapat la breakfast ngan pika kat kfc n lunch nasi ayam.*Twister a.m kat kfc sedap kot.rasa cam nak pegi lagi la.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...