Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Wednesday, 4 May 2011

benci dengan girl yg mulut macam longkang

Assalamualaikum,

Semalam ak keja kol 6pm-12pm.shift abg Bung,ak amek order drive thru.pas2 around 8pm,ada sorang girl ni dtg kat kaunter dgn volume yg agak tinggi."Macam ni ke fries yg berkualiti?Macam ni awak serve customer?".Nak dijadikan cerita ak yg berdiri betul-betul depan dia.Memang panas la telinga.Yg x tahannya perlu ke dia ulang ayat yg sama berulang kali.Dengan suara yg kuat agaknya nak bagi 1 Puchong dengar dia punya complaint.WTFish betul la.Nasib baik abg Bung ada utk mengawal keadaan.dah habis lembut dah gaya percakapan abg bung pada pendengaran ak.tp dia mcm x puas hati he.Abg Bung kata kita tukar fries yg baru,dia kata x nak.Then,what do u expect us to do.WTFish!!!!x pon nak suruh nyanyi Sorry sorry ke?Sepanjang ak keja kat macd tu ada la 2x dia datang,and setiap kali dia datang mesti nak wat complaint.agaknya mmg wajib buat setiap kali datang macd.Konon dia HOT la.Ko Pk Ko Hot la ( KPKH tol ).Xtra,dia kata awak nak saya report kat om nasir ke.helo,saya tahu la awak kenal ngan org atasan but plese la jgn over sgt.menyampah..Xxtra,dia sumbing.Ni kawan ak yg kata,"Padan laTuhan bagi dia sumbing mulut macam cibai"Memang la x baik.tp entah la.Then ak terfikir klo ak jadi shift manager apa yg ak nak wat utk handle customer complaint? (abg bung yg suruh ak pk klo ak dtmpat dia,ayat kena manis)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...