Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Tuesday, 7 June 2011

my last day at #172 macd puchong permai

Assalamualaikum.

Sedihnya rasa bila kita nak tinggalkan orang yg kita sayang.Macam tu lah perasaan ak bla nak berpisah ngan bdak2 macd ni.ye la dah 6 bulan kami bersama,gelak ketawa,sedih,kena maki pon sama2.Memang x boleh lupa la kat korang.Terutamanya Aman sebab ko la ak masih di store ni.Sebab  x de sape pon nak tegur ak masa 1st day.Ak ingat nak angkat kaki n blah tp ko telah menyelamatkan ak dari wat stupid decision.ak syg ko abg Aman.

Ak bagi notis nak berhenti 4hb June tp abg Hazri suruh sambung lagi sehari ak ok je la.Haa ni nak cite.ak ni mmg x minat makan burger daging.So,masa break ak hanya makan Mcchicken n Porridge je.Dah last2 day tu saja nak merasa.Hari Sabtu ak makan Quarter Pounder with Cheese.suma terkejut tengok ak makan burger tu.Ak baru makan segigit dah nak muntah,sebab x boleh masuk.Pastu ak tolak jugak ngan airMilo dan simpan balance burger dlm beg.Rupa-rupanya,ramai je bdak2 macd  yg x makan burger daging,Contonhya kak Ct.Besoknya ak cadang nak makan Big nTasty,tp bila terkenangkan Quarter Pounder semalam terusx jadi.Ak amek Ayam Goreng je.

Hari Ahad tu ak suruh mama pg beli kek,cantik n sedap plak kek tu.( siap ada belon lagi atas kek tu).Yg x best nya ari last kak ida wat mood ak spoil sampai nangis la.nasib baik kak ct n abg sob baik.Last day ak jaga mds.Alhamdulillah x karai.Ari last berjalan dengan tenang.AK dapat break kol 3.30 pm.So abis break kol 4pm terus punch out.Pastu ak potong kek bagi kat diorang siap main suap2 lagi tau.Ak lepak ngan kat Ct dlm bilik manager.Ceh ak ingat ada la suprise ke hape sebab sblom tu suma konon nak mandikan la,nak bagi telur la.sekali ilek apa pon x de.

Sebelum balik tu ak salam2 la ngan diorang.kak Ct n kak iza dpt la kiss ak.Masa ak salam kak ida siap peluk2 lagi boleh pulak dia wat2 tertumpah air coke atas kepala ak.nasib baik ak bertudung boleh cover cket.Pastu ak jumpa Saba,n babai abg Sob boleh plak dia letak kat pipi ak Hot Fudge Topping,Ak pon terus g sink cuci muka,cam nak amek wudhu' pon ada tau x.Lepas tu dia x puas hati lagi.Letak ketchup t pipi ak.tau la pipi ak tembam.Lasty Asrol letak mustard kat  ak.

Konklusinya,boleh la wat kenangan terindah dlm hidup ak kan.bikan senang dapat pakai ''bedak coklat''HAHA abg Sob yang bagi ayat tu.ak sayang la korang suma.muahhhh.....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...