Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 26 January 2012

ada apa dengan 2-4 FEBRUARY 2012?

Assalamualaikum,

Penat baru balik training taekwondo kat centre.Tapi x pe dapat jumpa kekasih gelap kan.Haha.Tipu je,aq je yang usha dia.Pergh sekali naik motor berkuasa tinggi pulak.i like it so much.Pastu singgah 7e beli air.Ini aktiviti wajib lepas training walaupun terpaksa melintas jalan.Balik bilik on9 facebook.And you know what,i think i want to scream as loud as i can because:-

1.Mr.Presiden Pre Law Club wat statement yang pre law part 1 wajib pegi KEM MOTIVASI di Kuala Nerang pada 2-4 Feb ni.Pergh,memey la aq dah bagi nama nak pergi Tganu laa.Lagi best bila tindakan akan diambil pada yang tidak hadir.

2.Taekwondo pon ada tournament kat UIA Gombak pada 2-4 Feb ni.Aq nak masuk sangat tapi aq pk aq kan dah bagi nama nak pg Tganu tu.Takpe la lagipon aq baru nak refresh balik lepas 7 tahun meninggalkan kekasihku taekwondo.Lagi sedih bila x de atlet.Tapi UiTM luluskan 20 orang atlet.

3.My Dear Arabic Club,kesian ko kan aq terpaksa membuat pilihan.Dah la OPKIM pon x dapat pergi.Aq cadang nak tarik diri pergi Tganu dan pergi Kuala Nerang dengan berat hati.So,kepada awak2 yang kecewa x dapat pergi Tganu sebab tempat dah penuh,Get ready coz i want u to replace my place and i hope you will enjoy the trip.Pastu,kami 4 orang la tarik diri sebab semua pre law students kan.

Negative thinking:-Kenapa semua benda yang aq nak x dapat.Senang cite semua aq x pergi.Study je.
Positive thinking:-Allah tahu apa yang terbaik untuk aq.Pasti ada hikmah di sebalik semua ini.

Di saat ini,hati aq ada kat Arabic Club tapi kalau ikut akal yang waras dan fikiran yang rasional aq pergi Pre Law Club.Ihateitsomuch..........

1 comment:

  1. hahahahhaha.. kesiannyaaa.. erm.. xpelaa.. tumpang simpati ngn kamu.. erm... xpee.. program yg korg p tu pon best.. sbb under syarikt motivasi ustaz hadi.. nk diikutkan abg pon p jugak.. tp abg da event lain sbnrnyaa.. xpaa.. isnyaALLAh.. ada hikmah disebalik apa yg terjadi.. gud luck taw.. do the best..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...