Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 19 January 2012

Balik kampung....

Assalamualaikum,

Keadaan di kolej aq sudah kembali sunyi apabila para pelajarnya suudah beransur-anssur pulang ke kampung halaman masing-masing.Roommate aq,si Mira semalam dah cabut.P2 padahal rumah kat Alor Setar je.Hari ni,,Ieqa n Finie pulak balik lepas habis KESAT tadi.Habis tu,bila aq nak balik ni?Adakah aq akan tidur keseorangan sepanjang CNY holiday ni?Oh,tidak akan ku bayangkan semua ini.

Aq akan naik teksi a.k.a chow dari UiTM ni pukol 8.30 malam.InsyaAllah bersama-sama dengan Mira(balik Klate),Sida(balik Melaka) dan Dayat(x tau la dia balik Putrajaya ke Pekan).Lihatlah betapa kitorang classmates yang kamceng walaupon berasal dari negeri yang lain.Tapi bas aq n Mira kol 11 malam.Itu je teksi yang ada.Yang lain orang dah booking.

Apa aq nak buat lama kat SP tu.Pergi CS jauh la kalau jalan kaki.Yang penting aq nak makan lapar gila tahap gaban.Pastu aq wat crossword dan baca novel.Takboleh online coz saya tak de berukband.Bosannya kalau x de internet.OK,nak buat announcement,sabtu sampai isnin aq balik tganu.Oleh itu, x boleh on9 kerana tiada internet bergerak di kampung ayah aq.

p/s:nak chow kol 8.30 malam,tp aq x pack barang lagi.baju kat ampaian lagi.pinggan maangkuk kan bilik basuh lagi..Aq cam x de feel nak balik sebab ada rasa sangsi dengan tiket tu,Hopely,everything will be fine.Do pray all the best for me.Miss u,mr.coretan hatiku....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...