Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 27 January 2012

Papa i love u & kisah seram

Assalamualaikum,

Kesian aq kan baru tengok movie ni semalam.Tu pun atas ehsan roommate aq.HAHA.Sebenarnya aq x pernah layan movie kat laptop ni(piracy doe)student law la katakan.Selalu pergi cinema je.Tapi, semalam terpaksa gak sebab connection macam s*** je.Rasa cam nak hempuk je laptop ni.Tapi,
aq ingat pepatah ni "kerana marahkan nyamuk,kelambu dibakar"(awat rasa cam pelik ja).Think rasional ok.Kalau aq hempuk laptop ni mampuih la ayah aq marah n membebel.

   Ok,cerita ni sweet sangat walaupon hero dia aq x kenal.Tapi Mia n Lisa dah cukup untuk menaikkan seri movie ni kan.Jalan cerita dia ringan je tapi air mataku menitis gak la kan.Kasih sayang seorang ayah terhadap anaknya.Sanggup berkorban apa sahaja demi kebahagiaan anak yang disayangi.
 So,sayangi lah ayah anda sementara hayat dikandung badan.Aq layan sampai kol 1.30am kot.Terus tido sebab ada benda seram berlaku.Ketuk-ketak bunyi kat almari.Dah la aq tinggal ngan Finie je.Jangan la main2 time aq sedang ABC ni choii.Tak pernah2 aq pergi toilet berteman.Sanggup plak aq call ila ajak teman sebab finie dah tidur.


     Oh lupa pulak malam tu dalam kol 8 malam,kitorang nak turun p forum wacana anjuran kolej Masria.Aq pg bilik ila,tapi lupa bawak matrik kad.So,aq pon p balik bilik tanpa buka lampu coz aq tahu aq gantung kat depan almari.Tetiba ada bunyi ketuk-ketak lagi kat tingkap.Ya ALLAH,memey berlari aq balik bilik Ila dengan kaki ayamnya.Bila aq ABC,semangat aq memey lemah gila.


      Ya Allah,jauhilah aq dari diganggu oleh syaitan dan seangkatan dengannya.Kuatkan semangat aq dengan pendinding diri.Chow..
   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...