Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 24 February 2012

Camping at Kulim

Assalamualaikum,

Aku AKAN berangkat ke kem pada pukul 3pm hari ni.Tapi berkumpul kat depoh bas kol 2.30pm.TAPI aku x de mood nak pergi sebab takde kawan.Oh, lupa pula nak bagi tahu camp ni under Kelab Taekwondo UiTM Kedah.Hari ni sampai esok je.Sekejap gila kan.Tempat di Kem Rekreasi SEDIM,Kulim.
 
   Camping ni tak dapat sambutan hangat.Entah la aku pon x tau nak buat camno lagi.Den dah tolong postkan kat semua page club yang aku join dan fb aku sekali.Still no response.Aku rasa jap lagi ada la dalam 15 kerat je yang pergi.Memey jadi kem SDN BHD.Tidur dan makan je.HAHAHA...

   Jujurnya aku masih belum pack barang lagi.Dan korang tahu kitorang masak sendiri konon nak jimatkan.Siap bawa pinggan dan cawan sendiri pulak tu.Sabar je la.Aku tak pernah camping kat hutan bagai ni.Dulu camping kat sekolah je.

   Konklusnyai,aku harap camping ni best walaupon aku yakin tak ramai yang pergi sebab depa ada test dan LDK for part 1 students.Pre Lawrians memey untung x perlu terlibat dengan semua tu.Belajar je 24 hours.At least ni merupakan camping terakhir dan last aku nak enjoy bagai sebelum aku concentrate on my final exam start on 12 march until 18 march 2012.Non stop and gap between that week.Argh,
memey aku akan struggle gila babeng study week nanti.

'Do pray all the best for me,and Insya Allah i will pray for you too'

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...