Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Wednesday, 29 February 2012

Majlis Barakah Ilmi

Assalamualaikum,

     Petang ni hujan lebat so kelas Bel 313 cancel.Pukol 7 malam ni aku ada Majlis Barakah Ilmi ala macam minta restu dari lecturer pastu solat berjemaah dan baca Yasin berjemaah.Pre Lawrian sahaja .Semua part 1,2 and 3 WAJIB hadir.

Jom pakai jubah baru beli kat First Lady.Aku dah pakai 2 kali pergi kelas,kawan aku je belum pakai lagi.Bila ada majlis camni teringat la pulak kat sekolah dulu2,ada Majlis Laluan Redha Ilmu.Waa rindu SMK USJ 23,warganya dan para pendidik ku yang tersayang.

Pastu mesti aku nangis lepas salam + peluk + minta maaf + minta halal ilmu+ cikgu bagi amanah yang rasanya sangat besar.And for sure aku nangis sebab tak dapat jumpa depa dah dan takut menghampakan mereka terutama keluarga dan guru2 yang bersusah payah mengajar kami yang 'baik sangat' ni kan.

And i will try to do my best in this final exam.Do pray all the best for me my dear lecturers,teachers,
parents,family members,friends and not to forget my loved readers.(Eceh ni dah macam nak start debate dah)

Final exam aku 12 March hingga 18 March.Non stop and gap on this week.Argghh,i think i will be a crazy lawyer.No lah just kidding.Yang penting budak law habis exam awal.Sama macam kat sekolah dulu,budak sains habis SPM awal.Tapi kitorang lah yang macam nak mati sstudy gila babeng.

p/s:aku nak p mandi.Gosok baju pon lom lagi.Choww.
p/s2:mood:rindu segala-galanya yang aku pernah alami dulu before i was here,UiTM Merbok,Kedah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...