Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 9 February 2012

Pecah rekod bhaii

Assalamualaikum,

   Korang pk apa rekod yang aq dah pecahkan hari ni?Hmm,ce pikiaq sat.Ok la aq bagi tau.Hari ni setelah berbulan-bulan aq survive kat Melbourne (depa wat nama glamour bagi Merbok),hari ni hati aq telah tersentuh+kecewa+dilukai+terasa.Dulu masa aq keja kat Macd selalu terasa.Camne korang nak tau aq terasa ke x?Senang je.Klo dalam sehari atau saat dan tika itu aq langsung x cakap dan berdiam diri,thats mean you have done something that hurt my heart.Sebab aq kan banyak mulut mesti korang dapat detect punya.Ataupun korang tanya sepuluh patah aq jawab sepatah je atau dengan anggukan je.

   Dulu masa kat Macd depa suma pakat tahu dah pasai apa aq senyap.First sebab x dapat makan a.k.a break,kena marah ngan customer atau manager.Gaduh ngan crew.Eceh gaduh la sangat x de la perselisihan faham je.Lastly,duit short.Aq sayang hampa suma sebab faham aq.

  OK,cerita hari ni aq terasa ngan kawan aq.Aq tau dia x sengaja dan x sedaq dia telah melukakan hati aku.Maybe aq terlalu sensitif(nak period kot).Tapi memang aq terasa gila sampai nak nangis doe.Aq rasa cam aq x diperlukan+x penting pon dalam group ni+cam dia pandang rendah pada aq n whatsoever la.Sampai aq dok jauh ngan depa menyendiri la konon ni.

 Ok,mungkin kawan aq tu x tau aq terasa ngan dia.Ok fine,aq la yang akan mengalah.But before that,please give me some space and time to value myself and think rasional.

   Baru aq sedar dah lama hati aq x tersentuh cum sensitif ni since aq resign dari Macd.Korang,syira rindu nak korang pujuk bila syira merajuk+touching.Abang,adik comel rindu kat kata2 nasihat dari abang.Choww.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...