Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 17 February 2012

Sehari bersama pinky geng

Assalamualaikum,

Aq rasa sangat penat sebab telah menghabiskan masa dari kol 10am-5pm kat the Carnival Theme Park,Sg.Petani.Ala2 WETWORLD kat Shah Alam tu.Konon nak pulun main n mandi puas coz dah bayar RM 23.TAPI,aq enjoy the whole day with my dearest pinky friends.Kitorang pakat pakai baju n tudung pink,pengaruh dari Iela la ni.

Land excitement sedang diubahsuai so kami hanya mandi dan main gelongsor je la.Seriously,aq x pernah naik gelongsor tu sebab saya sangat TAKUT,kan tinggi dan ayah tak kasi naik.TAPI,tadi saya telah mencabar diri saya sendiri,and i have done it with a loud screaming.Takkan lah aq nak dok kat bawah tu sorang2 sedangkan deme bersuka-ria di atas.OK,keJEALOUSan melanda diri.Walaupon aq dok menjerit cam orang sakai.aq tetap naik 3 kali.Sangat BEST.

   Kitorang berkenalan ngan sorang budak ni,Fazlan darjah 5.Dia sangat comel dan peramah.Dia boleh join kitorang plak.Memang kitorang pulun semua tempat mandi kat situ termasuk kolam budak2.Best gila sebab ada air pancut dan air dalam baldi kat atas yg penuh ngan air tu dibalikkan setiap kali lepas dia penuh la kan.Kiitorang dok pusing kolam ala2 sungai tu bape kali dengan pelampung yang x boleh jalan sendiri tu.Last2 kitorang tolak pakai kaki n turun dari pelampung.Tapi best gila bila ada wave tu.

   Cite kat atas suma best je kan.Ok,now lets proceed to the unexpected or bad things happen here:
1.Hari ni JUMAAT.So,as a Muslim,what should you do,my dear?Solat JUMAAT tapi aq pelik gila korang boleh plak join the club kat situ.Hello bro,here is not masjid.Yang bini or awek tu pon,x reti2 nak ingatkan laki awak tu.Apa tak boleh.Yang dah beruban pon ada,lagi la aq pening.Kubur kata mari,rumah kata pergi je pak cik oii.

2. Kitorang lemas a.k.a terjunam kepala ke bawah.Sebab nak naik pelampung.Empat orang sekali terjatuh.Memang best aq sedut air chlorine banyak2.Tapi lepas tu ok je,kitorang gilir2,jap naik yg 2 orang punya,pastu sorang2.

3.Aq baca la dia punya papan amaran tu kan.Ada ke patut TUDUNG is NOT ALLOW.What??Are you nuts?Where is our Muslim right?Tapi nasib baik la dia x ketat sangat dan x suruh Mira cabut tudung pulak kan.Memey la aq freehair kat situ tapi terasa gak bila jadi gitu.

4.Ko dah ada bini plus anak dua orang,tapi boleh usha gadis2 di sini plak ye.Kesian bini lu,bro.Lu jangan nak mata keranjang sangat la,sekali wa cungkil biji mata lu..Naya je.
  
    Konklusinya,sangat best bila dapat meluangkan masa bersama korang sementara stok sem masih ada.Lepas ni,moh le kita pulun study ye.Ada mamat Chinese ni handsome gila.Kitorang pon dok berangan la klo dia cam MR.HILMAN YONG yang dalam novel AWAK SUKA SAYA TAK?Arggh,rasa nak jerit camtu je tadi.Eceh,macam la aq berani kan.Gebang je lebih.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...