Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Tuesday, 13 March 2012

AZAM study and examination week

Assalamualaikum,

Pasai apa aku wat entry pasai Azam ni.Sebab aku sedang menghadapi saat-saat gentir di medan pertempuran selama seminggu bermla hari ni.Law 016 selamat dijawab pagi tadi.Esok Law 012 please be nice with me babeh.Bila musim exam ni kan banyak pantang larangnya.So,aku sedang mengawal diri dari melakukan larangan2 tersebut.Jom check it out1

1.Elak makan instant noodles and carbonated soft drinks.Huargh dah tahan selama seminggu.Sekali tengok roommate aq makan maggie tadi.Tahan syira.Seminggu lagi untuk bertahan.Masih mampu bertahan sehingga saat ini.

2.Elak minum coffee kerana mengandungi kafein.Aku sakit kepala gila last week sebab hari2 minum coffee konon untuk elak ngantuk.Pastu minggu ni terus stop minum coffee.Aku minum susu Dutch Lady.cam kanak2 ribena kot.Nasib baik aku suka minum susu.Milo tinggal 5 paket je.Sayang nak habiskan takut ada emergency nanti.

3.Azam nak jogging tetiap petang.Hampeh.Baru 2 kali je jogging.

4.Nak bangun pukol 3 atau 4 pagi.Hmm ada lah 2 hari aku buat secara berjemaah bersama ahli2 M1-03-10.Pastu,sambung tidur sampai kol 11 pagi.Terus lunch.Boleh plak camtu.Tu masa study week berani la bangun lambat.Minggu ni hang wat naya la,x amek peksa la gamaknya.

5. Taknak tidur sebab nak pulun study.Konon.Katil melambai-lambai ke arah ku.Tapi gila kot tak tidur,esok p jawab exam kepala toingtoing pula.Tapi malam ni akan diusahakan taknak tidur.Esok baru tidor sebab exam LAW 012 kol 2.15pm.

6.Azam paling susah taknak online fb and blog selama seminggu.Oh yeah,semalam je menjadi.Aku dah rasa cam nak kena sawan bila tak buka laptop.Tapi boleh je.Caranya aku simpan laptop dalam almari.
Dan jangan buka dah almari tu ataupon buat tak nampak je laptop tu.

Hampa doakan kami dapat jawab dengan baik dan dapat result gempaq naa.Thanx.
p/s:Lepas post ni  taknak online selama seminggu. aci boleh ke?




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...