Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Monday, 5 March 2012

Kenangan bersama Suria dan Era FM

Assalamualaikum,

    Huhu, malam ni memey aku nak nangis gila babeng doe.Aku teringat kenangan Macd.Syira rindu dan sayang korang sangat2.Malam-malam ni aku on9 kat bilik kawan aku.Dia pasang radio ERA FM.untunglah depa ada radio.Dan macam lah korang tak tahu ERA kan suka siarkan lagu yang best dan berulang-ulang.

Dulu,aku pergi dan balik kerja aku rotate radio ERA dan SURIA.Depa la yang teman aku pagi,petang,
siang dan malam.Supaya aku tak bosan dan takut drive kereta sorang2.Pastu kan kalau kita aku kerja latenite,agak2 aku dah halau customer dah kurang atau takde aku pasang radio peberet aku la kuat-kuat.TAPI bergantung pada manager gak la.Kalau yang sporting tu,memey best la.

Dan setiap lagu yang dipasang berulang-ulang kali tu la aku akan teringat kat Macd Puchong Permai.Aku ingat aku dah pergi jauh dari korang aku boleh lupakan korang TAPI the fact is I really MISS you all.Rasa nak peluk2 je korang tahu tak.Oh yea syira is not like that.

Andai dapat ku undurkan putaran dunia,
Ingin ku ubaah semula,

eceh terNYANYI lagu AXL'S plak.



Tapi,papepon kalau aku dengar SURIA dan ERA memey aku akan ingat kat hampa semua.Korang rindu aku tak?Ke aku je yang ada perasaan begini.Aku balik Puchong nanti nak lepak ngan korang.Tak kira.Nak jugak.Jom lepak sampai pagi.Miss you damn much..


And for sure SURIA dan ERA sentiasa di hati ku forever.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...