Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Wednesday, 7 March 2012

Maju selangkah

Assalamualaikum,

Pada pagi ini dalam kol 4 pagi aku telah berjaya memajukan diri dalam dunia blog ni.Amende ko cakap ni syira oii?Wei korang tak perasan ke benda baru kat blog aku ni.Sila ucap tahniah kat aku ye.

TERIMA KASIH daun keladi,kalau boleh ucaplah lagi...
eceh,korang nampak tak aku baru wat  header baru bhaii.

OK,cite di sebalik tu.Aku percaya pada peribahasa ni,
''Usaha Tangga Kejayaan''
Sebab apa ek?Sebab korang tahu tak aku main try and error je buat mende tu.Kejap ada gambar je takde tulisan.Dan akhirnya dapat pon sepeti yang aku inginkan.Aku ada beli buku pasal blog bagai ni,tapi tak sempat khatam lagi.Tunggu habis exam nanti aku habiskan.

Aku tahu tak cantik mana.But at least,i have improve myself.

Oh,BTW gambar diambil di bilik M1-03-10.Buah strawberry ila dan kak ana.Bantal 'love' tu pon ila punya.Thanx korang.Syira suka tidur ngan strawberry ila yang besar tu.Best plak peluk strawberry tu.Kalau nak bagi hadiah,beli strawberry yang besar camtu tau.Ahaks tak malunya saya ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...