Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 29 March 2012

Mimpi dan naluri

Assalamualaikum,
Korang percaya pada mimpi tak?Sometimes mimpi tu betul-betul berlaku dalam kehidupan seharian kita ok.Tapi orang kata mimpi ni mainan tidur je.Hmm entah lah.Tak tahu le.

 Yang terbaru aku boleh mimpi bercinta dengan mamat ni.Ish,merepek gila.Orang kata kalau kita dok memikirkan seseorang sebelum tidur tu,mesti dia masuk dalam mimpi kita.Tapi masalahnya aku langsung tak pernah pikirkan mamat ni.Tapi sebelum tu aku ada lah message dia.Tapi dah lama kot.Ada dalam seminggu lepas.

Pastu, kan kita boleh dapat mimpi klo buat solat sunat istikharah.Sir aku buat dan minta tunjukkan jodohnya.Dan Alhamdulillah dia nampak wajah isterinya lepas solat Suboh.Ok tak semestinya dalam mimpi kan.Kalau kita yakin dengan sesuatu keputusan yg dibuat,so just do it and go on.Dont look back.

 Aku tak pernah buat solat istikharah lagi tapi aku doa minta suami yg soleh,menyayangi dan menerima diriku dan keluargaku seadanya.<amboi terus Suami ye,x main la couple ni>I dont know whether this is petunjuk dari Allah or else.But the fact that boy in a relationship with somebody in our campus.So? That's mean we are not meant to be together,rite?

Pastu hari tu aku mimpi adik aku menangis-nangis minta tolong kat aku.Pastu bila dia call aku tanya lah ada apa-apa ke yang berlaku kat dia pada hari yang aku mimpi tu.Dia kata dia demam panas.Pastu kan aku mimpi kawan aku kena histeria.Then aku tanya dia apa yang berlaku malam semalam.Dia kata dia seram dan takut sebab malam AJL tu ada budak histeria kat bilik bawah.

Secara tuntasnya,aku percaya pada mimpi kalau naluri aku kuat mengatakan ianya betul.And i always confident with my instinct.As my instinct is always true.
 

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...