Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 5 April 2012

Jatuh Cinta Pada...


Assalamualaikum,

Aku jatuh cinta pada siapa ek?Mesti korang dok pk aku syok kat mamat mana plak ni kan?Baik mengaku cepat klo x jatuh tangga sat lagi.hehe.<ni ayat teacher aku masa tusyen kat azam dulu kot>

Sebenarnya aku jatuh cinta pada cara atau gaya penulisan blogger-blogger ni.Dan aku ketagih nak baca entry terbaru depa.Tapi sekarang ni depa busy dengan urusan hidup masing-masing.Nak buek camno laie.Dan aku sangat-sangat suka baca blog yang sempoi je.Tak payah nak formal sangat lah.Buat macam kita cakap dengan kawan-kawan kita.Lagi mesra kan.

Biar aku listkan satu-satu yo:

1.Mr.Kay.Tetiba hati aku terbuka nak buat blog lepas baca blog dia ni.Aku jumpa kat fb kawan aku.  Hehe. Kat blog dia aku dapat banyak info. Dulu hari-hari aku buka blog dia baca semua entry dia. Gila tak. Tapi tak sempat pulak aku nak khatam semua. Banyak tu.Yang dalam tahun tersebut je lah aku baca.Masa tu aku memang takde kerja sebab belum ada blog sendiri la katakan Aku SPM  tahun 2010.

2.Privacy No More Dia ni budak Matrik Penang.Aku suka gila ayat dia. Aku khatam semua entry dia.  Memang lah boleh sebab dia baru lagi buat blog.Aku ambil masa kurang dari 5 hari,aku rasa 3 hari je kot. Aku baru jumpa blog mamat ni.Dan aku sangat-sangat suka cara dia menulis. Kawan-kawan aku dok kata aku syok kat mamat gigi besi ni.Ok korang sekarang Syira cakap ek sebab apa syira usha blog dia.Gaya dia sempoi je.Dan kawan-kawan aku yg kat M1-03-10 tu pon join baca blog mamat ni sambil gelak pepagi buta tu.<ktorg on9 sampai kol 3 pagi hari cuti sahaja>

3.Saat Aku Kau Pilih.Satu-salah satu blog orang yang dah berkahwin  yang aku follow. Sebenarnya aku suka usha baby Haikal yang comel. Geramnya rasa nak cubit n cium pipi dia tahu. Dan aku respect gila kat akak Rajiah ni.Dia still sambung dia punya Master walaupon dia dah kahwin dan ada anak. Semoga akak bahagia dan dapat capai impian akak ye. Akak bagi la baby Haikal adik baru. Mesti comel cam Haikal kan.

Setakat ni itu je lah,blog-blog feveret den.Lopaih ni den cari laie yo.Sobonar eh ramai lagi yg den suko tapi mereka sudah mendiamkan dir a.k.a dah tak aktif berblog.Apakah aku akan menjejaki langkah mereka.Yes sometimes I thought I want to leave this blog when I don’t have idea to wrote on my blog.But Alhamdulillah I still love my blog a.k.a my online diary.

p/s:tetiba semangat kenogorian datang sebab aq kawan ngan budak pilah dan selalu gak lah IM kat fb ngan acik aku yg orang Jelai tu.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...