Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Tuesday, 17 April 2012

Khas untuk korang


Assalamualaikum,

Entry ni Syira dedikasi kan khas untuk korang yang dah tolong masa tournament taekwondo walaupon korang bukannya ahli Kelab Taekwondo UiTM Kedah dan secara sukarela. <termasuk aq sukarelapaksa>

Hehe,yang budak2 kelab tu Syira suruh masuk under Syira sebab aq kan coach diorang.So kena ikut cakap coach kan.<coach la sangat,padahal aq ajar how to kick and warm up je> Walaupon ada yang dah bagi nama tapi x datang atas alasan-alasan yang boleh diterima. Syira tak kisah,lain kali join tau.

Special thanx to Min,Hanim and Ana.Ni semua budak taekwondo.Jangan cari pasal la dengan depa ni,sat g ada yang kena kick pulak.Korang jom masuk fighter next sem.i know that you can do it my friends.
Daus,Ila,Hanim,Kak Syu,Syira and Ana

Then,special thanx to pre lawrian couple:Fidos and Ila.Hehe yang Daus tu aq guna kuasa veto aq sebagai kawan baik a.k.a co-pilot kepada awek dia,Ila.Alah lagipon ko datang tournament ni semata-mata sebab nak jumpa Ila before she go back to Pahang,rite? Whatever it is,thanx bro.Klo takde ko aq pon x tahu nak wat camne,Dah lah geng aq suma perempuan.At least bila ada boy,we felt safe.

Ila jom masuk taekwondo next sem.Ko takkan melayang Cuma ko kena kuat semangat sikit. Ko kan lemah lembut sopan santun.<pergh rasa nak muntah dah ni>.Taklah,maksud aq kau kena jadi kasar dan lasak sikit..Then,you can protect yourself ok baby.
Kak Syu,Syira and Ana

Last but not least,thanx to kak Shu.Sayang akak ketat-ketat.Klo akak x dak,kami x tau nak wat camna.Kat akak lah,kami nak luahkan perasaan sedih,bengang and etc.Masa ayah akak kata tak payah p sebab sesat jalan tu,Syira dah gelabah ayam dah tahu.Sanggup p keluar jalan kaki sampai kat jalan tu.Masa tu dah tak kira tengah panas ke jalan sorang2,dah la ada anjing kejar memang lari laju2 lah kan.Yang Syira pk I want you to be with me,sis.

Konklusinya,memang pada awal suma sakit hati tapi kita dapat belajar sesuatu yang baru  kan walaupon duit dan masa yang kita laburkan sebenarnya tak berbaloi<argh,suma tu aq campak tepi,aq x nak malukan nama UiTM Kedah tu ja>.But I am happy coz I can spent time with all of you.Walaupon kita lain2 course dan umur.Dan Syira tak sangka korang suma boleh join the club cam dah kenal lama je kan.I miss that moment damn much sampai aq  menangis dalam bas.Anyway big thanx to all of you.There is nothing that I can give to you only THANK YOU VERY MUCH and I hope we can co-operate again in our next event.

p/s:Syira minx maaf klo ada kekurangan masa tournament tu.Seriously Syira x pernah handle event camni.Dulu kat sekolah selalu elakkan diri walaupon aq pengawas. Takpon Syira pilih kerja senang je.Hehe.

p/s2:to Ayam a.k.a Ahmad Shukri,aq memang suka buat ayat yg aq letak ayam kat blkgnya. Contoh gelabah ayam.Ko jangan lah terasa.Aq memang dah biasa cakap camtu.Takde kena mengena ngan ko pon ok.Ni depa yang kata ko perasan aq panggil ko masa aq cakap camtu. Sorry tau klo wat ko terasa or marah.Klo marah jom lawan sparing.Eceh acah je.Peace to AYAM.aq suka makan ayam tahu.

p/s3:gambar Min x de sebab dia x suka bergambar.ye la orang cantik kan.malu la tu.sama je ngan Hanim,tp ada gak terselit gambar Hanim kat sini kan.Hehe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...