Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 22 June 2012

Selfish

Assalamualaikum,

Korang pernah tak ada kawan atau sesapa je lah yangsuka sangat  JUAL IKAN<orang jual ikan kat pasar beb> a.k.a mementingkan diri sendiri.Dia rasa dia je yang betul,dia je yang nak menang dalam segala benda yang kita argue.Tak pernah nak fikir perasaan orang lain dan pandangan orang.Then,bila nak buat keputusan mesti nak kena dengar dari mulut dia juga walaupon suara majority lain,tetap kena ikut kata dia je.

Apa kita nak buat ek klo dia tu orang yang rapat dengan kita?Kita sayang dia sangat-sangat but at the same time,she/he make us felt like we does not exist in this world.Only him/her stay in this world.

Pasti ada yang memberi jawapan:SABAR adalah jalan penyelesaiannya.Then,for how long you can be patient and just ignore what you felt<terasa,sentap n whatsoever>.

Next answer:Tell him/her that you are not satisfied with them.Oh if you are so brave then you can take this but for sure after that hubungan korang akan jadi renggang.Setuju tak dengan pandangan aq ni?Aq taknak dan tak suka hal ini terjadi.Oleh itu,aq akan pendam segala-galanya,menangis sorang2,buat luahan hati kat blog<eheh tetiba je kan>.

Last answer:Just ignore what she/he do at you yang boleh membuatkan korang happy ambil dan enjoy it.But if they make you SENTAP just cool.Oh yeah kau ingat aq x de perasaan a.k.a hati ke?

Sometimes,mereka rasa/fikir mereka tu  hebat/pandai/berpengaruh
/cantik/handsome<amboi,aq tengah buat soalan utk bdak sekolah rendah ke ni>,then mereka pon jadi begitu.Aghh aq x tahu nak explain camne mereka boleh end up like that.You should ask them individually ok.

Kepada awak yang saya sayangi,janganlah buat perangai camni.Kita kan kena ada give and take,check and balance <dah masuk subject law la plak> .Dengarlah pandangan orang lain juga.Sometimes,we have to loss first then you can win.Not only you can win all the time.<mesti kome pk aq tujukan entry ni utk bf kan.but for sure i am single beb,so do delete your negative perceptions>


p/s:laptop aq memerlukan full line baru boleh on9,then kena pg library.tp aq ada prob lain about that.so that ijust borrowed my friend's laptop n broadband.weh malu je pinjam2 bagai.oleh itu,aq pon jarang on9 n berblogging.<miss that damn much>

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...