Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Monday, 2 July 2012

3 in 1

Assalamualaikum

Aq nak buat pengumuman ;-

1)SPAIN menang.
Tak sia-sia aq bangun kol 2.30 pagi untuk menonton FINAL EURO 2012.Aq memang dah cakap final je aq tengok.Dan memang aq dari awal sokong SPAIN.Good job.

2)Aq dah lepas speaking MUET.
Aq tak tahu nak cakap apa yang pasti aq dah buat habis baik<err not so sure>,i think i can do more better  BUT aq nervous plus malu arr depa cam lagi hebat je.Lepas ni aq nak ambil kat tempat yang aq x kenal sapa pon candidates tu.Ya Allah,permudahkan untuk hambamu ini mendapat Band 4.

Semoga aku tak perlu repeat MUET.Mahal doe yuran dia RM 100.Cekik darah betul.

3)Aku dah beli P1 4G.
Aq beli 30hb June yang lepas.Aq rasa macam tak function BUT bila aq nak guna INTERNET untuk assignment,line WI-fi takde.Tu yang aku tak boleh sabar.RM69 Sebulan.What?gila mahal.Tapi lebih kurang seringgit je pon dengan celcom broadband. Oh pastu kan,aq nak bayar sendiri bulan2 konon berdikari padahal pakai duit biasiswa.Ok la tu kan.Tapi satu keburukannya ialah aq akan NON-STOP FB,BLOG N TWITTER<hok ni jarang sikit>.

SYIRA,ingat FOKUS UTAMA kau datang UiTM Kedah adalah untuk BELAJAR.LLB tu kau kena kejar.Jangan lupa diri.

Akibat terlampau eksaited camni la jadinya.

p/s:aq nak cover tidur.Pastu pergi kelas kol 2pm-LAW 037-Sir Zul bhaiii.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...