Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Sunday, 15 July 2012

Charlie dan Aku

Assalamualaikum,

Aku dah pergi Unit Kesihatan (UK)  UiTM Kedah dah dua kali kot.Semata-mata untuk mengubati gigitan charlie yang merebak kat tangan aku ni.Macam mana aq nak sembuh klo dalam bilik aq ada berekor-ekor Charlie.Even aq dan Zana dah bunuh berekor-ekor <ceh konon banyak padahal 4 ekor je baru dibunuh>.

Tu tak kira lagi yang kat dalam toilet.Pergh sabar je lah dengan aok ni charlie oii.Nama je sedap tapi sebenarnya aok adalah binatang yang paling bahaya tahu.Oleh itu,keh diberi krim sapu,vitamin C<2 botol air masak untuk aq telan pil ni>  dan ubat tahan loya/muntah.<apa kes ingat aq pregnant ke hape?

Hari ni kelas global dan BEL 342 Cancel.Why?Yang global tu syukur rahmat lah sebab boleh prepare banyak lagi untuk presentation.Hehe.Tapi BEL 342 tu,hmm dah lah minggu ni submission date for pair work assignment.Then,bila nak consultnya?Happy bebenor la konon bila kelas cancel TAPI sebenarnya banyak masalah behind all this. Nak ganti kelas,ketinggalan,susah nak catch up,x sempat habis syllabus akhirnya belajar sendiri without lecturer.Sejak minggu lepas banyak kelas KPI0052B cancel.Ok kami faham yang lecterurs cancel kelas bukan suka2.Ok i try my hard to understand that.

Lately dan minggu ni aq banyak mengeluarkan air mata.Why? Kerana homesick,lelaki,kawan, demam, sakit,lonely,tension n blabla?Huh all that were mix and crying is the best way to solve those problem. Am i right?The fact now i learn how suffered when someone know that somebody he/she admirer are not available.Kisah pulak keh kan.Ok seriously aq main2 je suka-suki ushar2,tapi kenapa perlu banjir. <banjir la sangat setakat turun 2-3 titik mutiara jernih je pon>

Ok now let bygone be bygone.Move On syira.ALLAH,My family and my friends always beside me whenever i need them. Duit elaun dah berkurang bawah RM1000,huhu sedihnya.Duit umpama air laju je deme keluar ye.Ok now kena berjimat cermat.Duduk dalam bilik je,keluar pergi CS hanya pada 14hb untuk bayar broadband.Promise ok?Bulan Ramadhan is just around the corner.Hari pertama puasa pasti keh akan menangis lagi teringat momen2 indah berpuasa bersama keluarga.Dah tak dapat makan Bubur Lambuk KG.Baru.

Saja nak cakap gaji keh masih x masuk lagi.Wadefak lah.

#apsal tetiba loghat pahang ni.ecah aok la ni,pengaruh keh.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...