Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Sunday, 22 July 2012

What is in my heart

Assalamualaikum,


I want to make this entry short.Aq target nak tidur before 12pm.Firstly,phone aq hilang.Ya Allah aq rasa cam dah x de life.Bukan nya aq depend 100% to that phone but i want to call n text my mama, ayah, adik,angah n friends you know. Seriously aq rasa cam duduk dalam hutan yang takde coverage tu <ceh padahal broadband ada>tapi mama n ayah aq x fb.twitter or apa2 kejadah ni.They said: it just waste their time. Better they focus on our business<yeah i like it so much>


Setakat ni aq dah buat alternatif cara islam tu. Kepada anda yang TERjumpa, TERambil handphone Samsung Cham saya<ye saya tahu harga dia RM 200 SAHAJA> tapi tu duit biasiswa aq sebab phone nokia aq ada masalah.Apa yang aq sedihkan  sampai bengkak mata ialah no line family plan tu dan duit aq yang baru terbang melayang tak sampai sebulan.


Ok now aq nak kasi tahu apa yang aku rasa bila viewers aq naik,followers bertambah <i eksaited u bila zarep gigi besi jadi follower i> tetiba mood gedik dia mai dah.Tu diaa.Ok aq memang jakun dan kebatakan bila tetiba terasa blog ni famous gitu<aq geli sebut ayat ni>. Almaklomlah selama ni, mana ada orang pandang blog ntah hape-hape ni kan.


But beside that feeling,aq MALU.Yup i dont know why. Mungkin sebab aq pk ''siapalah aq ni kan?''Pastu kan,aq rasa cam ntah hape-hape je lah yang aku merapu-maraban dalam blog ni.But for sure whatever in MY BLOG,it comes from my heart and mostly about MY LIFE.So is it my life interesting? <wekwek,syira gebang n kembang>.


Oh the latest entry yang bajet HOT tu ialah CERITA SEDIH.Weh kenapa hampa pi baca.<mintak penyepak kan aq tanya soalan gedik camni>.Then.,aq tanya lah kawan aq ''dah baca blog syira ke?<yes,aq memang suka paksa kawan2 aq baca blog aq.ahaks> Then dia kata Dah.Aq pon tanya sedih tak cerita aq?
Dia kata TAK SEDIH,LAWAK ada lah.Weh penat aq mengilhamkan kesedihan aq tapi kau x feel langsung. <aq kecewa doe>


To be honest aq GEMBIRA dengan perubahan blog aq BUT at the same time aq MALU weh.Ok aq rasa cam lega sikit bila dah buat entry walaupon phone aq x tau ada kat mana.You know what,in my opinion Blog is one of medium to release your stress.

p/s:memang pendek kan
p/s2:wei aq dah maju setapak main link-hyperlink kejadah ni.big clap.klo jadi lah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...