Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Saturday, 1 September 2012

Ambang Merdeka

Assalamualaikum,salam kemerdekaan,salam September

Hang buat apa untuk celebrate Merdeka?P concert,clubbing or else?Hmm kat UiTM Merbok, pihak pengurusan telah mengambil langkah berjaga-jaga dengan no students should be allowed to hang out or whatsoever started from 5pm on 29 August.<nampak x aq apply penal code dlm ni huahua> .Ye memang nampak kejam BUT u know whatt this step is really3x good to avoid maksiat.Memang ko kata ko boleh jaga diri blabla, BUT they are majority of students @ teenagers cannot control her/his self. I/m glad if u are not one of them.

Apa yang kami buat untuk celebrate Merdeka? Munajat Ambang Merdeka 2012. Gempak x nama dia? So,aktivitinya harus la double triple gempak ye dak? Firstly, solat maghrib berjemaah.Then Imam Muda Hafiz bagi tazkirah maghrib. Pastu, solat isyak n hajat berjemaah. After that, let have some huhahuha sket.Paling syok brassband performance n adik Munir Adik-adikku,Insya Allah boleh.Ingat aq x tengok ka cerita camni.''Biaq besaq **<aq x ingat>,jangan besaq kepala''.

Pastu acara kemuncaknya, detik 12 malam jom ushar persembahan bunga api secara live dari UiTM Merbok. Bukan senang dapat main benda terlarang ni kan.

Pastu ingat balik nak p beli makanan,dah lah manusia macam semut. Jalan tolak2, sempit n blabla. Oleh itu, saya dengan ini rela x makan dari berhimpit-himpit gitu.Ceh,padahal nasib baik petang tu kitorang pergi beraya rumah cik ah. Melantak kawkaw punya.First time aq makan soto.

p/s:banyak benda aq nak update especially yang berlaku pada 31 Ogos. Tapi mood turn off since all the picturesss aq terdelete. rasa cam nak  argghh aq x tau nak cakap apa dah. Dah laa suma gambaq bajet retiss. sorry to my friends yang dah penat2 pose bajet retiss tu. Takde rezeki kita la gamaknya ye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...