Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Sunday, 23 September 2012

Miss Treasurer

Assalamualaikum,

Pernah tak korang terpk betapa beratnya nak galas tanggungjawab sebagai VIP of the club or society?
Ianya sangat la susah dan ianya merupakan satu amanah. So, jalankan tanggungjawab anda dengan sepenuhnya, naty kena tanya kat akhirat.<random saying>

Ok, proceed with my story. Aq dilantik atau lebih tepat lagi dengan rela hati menjadi bendahari Taekwondo club. Sebab let me tell you the real story why i volunteer myself to be a treasurer.

Masa aq join club ni,aq rasa club terumbang-ambing ni i do feel responsible to make this club to be an active club. So, aq secara suka relanya promote ajak kawan2 TKD stay in this club forever. <hopefully so> And Alhamdulillah thanx to Min,Farah,Ana,Mek Ya,Shima,Hana. <ni masa sem lepas la tapi kan>  yang datang juga training walaupon hanya kita2 aje. Sila berpegang dengan pepatah ini, bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. So, untuk mengekalkan kelab ni, kita mesti stay together ok?

Lepas tu kan, serius la wei kita x bayar yuran pon kat Sir Fendi. aq memang nak bayar, but honestly skrg tgah kering kontang.Sir,i promise cuti sem ni sya kerja atau klo ada rezeki b4 habis sem ni syira bayar ye. 1st gaji bayar terus masuk bank sir,ok?Korang pon sama bayar tahu RM70. Tak berkat ilmu wei.

Oh pastu bila aq dah suka relanya NAK JADI bendahari. What is in my mind is i will make sure that every member of TKD CLUB must pay all the fees. But seriously,it is not easy my dear when the matter is about MONEY,MONEY,MONEY. And one more thing,the reasonable reason for this problem is this sem is very short. So, the only who paid the fees were high committee of TKD Club only but not all of us. Oleh itu, saya menyeru anda untuk bayar yuran kepada Pen. Bendahari sebelum sem ni berakhir @ bayar sem depan @ bayar direct ke sir Sany.<as long as you all bayar>

Seriously,aq dah pk strategy pasal duit ni. Aq punya solution, bayar tetiap minggu, tapi huhu sedihnya, x dak sapa pon bayar.Suma buat krikkrik wei. Kecewa.

So,konklusinya saya sebagai bendahari untuk sem Jun'12-Okt'12 dengan ini memohon maaf atas kekurangan saya menjadi bendahari kelab ini dan jangan lupa bayar yuran = RM70. Semoga kelab Taekwondo UiTM Kedah mengecap kejayaan demi kejayaan dalam arena martial arts. And to my lovely TKD members, semoga kita berjaya dunia n akhirat. All the best for your final exam. Last but not least, thanx so much to Sir Fandi and Sir Sany sebab dah ajar saya selama 2 sem ini.
Panjang umur,jumpa lagi.
LOL Syira-N'ABM.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...