Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 12 October 2012

#Birthday

Assalamualaikum,

Hai, 12 Oktober 2012. Hmm what a great day as we as a pre lawrians part 2 dah Merdeka. Hari ni coursemates aq punya beday.since aq ni PEMALU <wootwoot,sila percaya> aq wish korang kat blog. Femes doe korang. Haha. Dan sekarang ni aq mungkin dah berada di rumah.

Sipakah mereka itu. Check it out! Ayat ni masa aq keja kat Macd dulu untuk ushar hotsetapp bhaii. Korang hostuff ke? Ahaks jawab ler sendiri.

1.Abdul Azim Razak
2.Amir Syafiq a.k.a Raub a.k.a Johnson


aq rasa gambar ni paling sweet dalam album hang.sebab tu aq rembat ni.haha



susah nak tengok si Raub ni senyum tahu.telinga lu capang la der.
sumpah sweet gambar ni.semoga hubungan kalian hingga ke akhir hayat. 


harus bergambor dengan hotsetap.muahaha

 
 
Dah ushar? Amacam tergugat iman x? Haha. Taklah. Mereka biasa2 sahaja kan. Untunglah share tarikh hari lahir yang sama. Weh, tapi sebenarnya si Azim tu tua setahun dari kitorang. HAHA. Pastu he's taken. <Kecewa la lu orang> Aq tak rapat sangat dengan diorang sebab kelas lain tapi kenal la. Apa guna ada account fb n twitter kan? Raub tu ada blog tahu, entry dia best wei. Kitorang stalk blog dia gelak guling2, sedih dan rasa cam nak sepak dia pon ada dengan ayat dia. Tapi sekarang dia x aktif berblog ataupon dia dah tukor ke blog lain. Ermm dikesempatan ini, keh nak kabo ke aok yang keh ketagih nak baca blog aok. Aok buat ler entry baru plok. Hehe.
So my wishes to both of you :
 
Happy Birthday. May Allah bless both of you n may your wishes come true. Semoga kalian berjaya dalam apa jua bidang yang kalian ceburi.
 
p/s: aq taip pada 2 oktober sebab takde masa nak update naty.konon.sobab eh mama n ayah wa datang amek wa lepas habis exam tu. Apo kono awai bonar? x dapek den nak enjoy last moment with pre lawrians. Sobab eh, adik den nak poie seminar SPM dan x de sape nak menghantor n mengambiknya dari SEPTECH.Choww.
p/s2: weh, aq x jadi balik hari ni, aq balik 20hb terus balik tganu. woohooo. best seh.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...