Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 18 October 2012

Done with ASST

Assalamualaikum

Hi, today i'm so happy as i had done read Awak Suka Saya Tak (ASST) at 4.27pm. Yeah, aq tahu novel ni dah lama dipublish which is on Disember 2011. But you know what? Sejak dari sem lepas lagi aq nak pinjam novel ni dari Kak Anna tapi ianya full booked. Pastu bila dah ada kat tangan aq dan aq dah baca suku, kawan aq minta-dia nak baca. Aq kan baik hati, Eh tak masa tu aq busy. Aq pon bagi la kat dia dan akhirnya aq juga yang x baca.

So, untuk mengisi masa lapang aq selama seminggu di sini, aq suruh kak Ana bawa novel tu dari rumahnya. Import dari Klang uolls. Aq rasa sangat 'lem' proses membacaku. Mungkin sebab dah lama tak baca novel ataupon dia terlampau tebal. 1056 muka surat uolls. haha. Pastu kan aq ni x reti baca skip-skip. Sebab aq rasa apa yang ditulis oleh penulis tu ialah ilham penulis yang kita sebagai pembaca perlu hargai and read it. Oh aq memang jenis menghayati, klo aq x dapat serap maksud yang cuba disampaikan, then i will repeat again what i had read.

ASST sangat lah best. Err tapi aq rasa sangat lah tak larat nak menghabiskan, rasa cam nak suruh orang bacakan sebelum tidur. Tapi feel nya lain, x syok laa. Aq bukannya nak dream high or whatsoever but i just hope that i can be setabah Puteri Intan Zulaikha. Yang Muhammad Hilman Yong bin Abdullah, yeah it just hero in novel that the writer imagine him. But seriously i'm fall in love with him.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...