Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 1 November 2012

Kerja Baru

Assalamualaikum dan salam November

Hai korang, apa khabor? Moga kalian sihat sejahtera hendaknya. Aq rindu bangat mao tulis kat blog ni TAPI Kekangan masa mengehadkan aq dari merepek di sini. I want to make this entry short.

Aq dah resign dari jadi bibik dan babysitter mak ude aq. Aq kerja kat kedai buku Idaman, Puchong Prima yang kat atas OTK tu bermula pada 28 Okt yang lalu. Klo hangpa kenai aq, tegur la. Aq x makan orang ok. Seriously aq sangat peramah. Aq pon malu gak sebanarnya, tapi ianya natural beb. Orang yang aq kenal je la aq tegur. Eh tapi tak juga. Ok aq tukar statement. Aq ada dua karakter, sometimes i can be so friendly and i also can be a snobbish person. woohoo.
kakak-nur afiqah liyana

zati-nur ain izzati. yg dalam frame tu aq-omey angat. haha.


Tu je lah nak cite. Secara rasminya aq dah resign dari jadi babysitter dan sekarang hari-hari aq tengok buku. Tapi disebabkan kedai buku tak sebesar POPULAR dan MPH, agak kebosanan kerja di sini. Tapi gaji dia agak lumayan=RM 800 sebulan. Pastu nak habaq kat hangpa suma, aq kerja dari 10am-10pm. Penat doe. Tapi itulah namanya cari rezeki dari duduk kat rumah-makan, tido je.

Sebenarnya banyak benda aq nak up kat blog ni. Tapi aq dah x de masa, internet pon lembap. Nanti aq update bila aq cuti ek. Isnin tu public holiday untuk aq. Aq rindu nak blogging, blogwalking, facebooking and twitting. Nampak tak bila ada kerja ni, laptop ni elok je tersimpan dalam beg. Choww...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...