Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Sunday, 28 April 2013

2nd Anniversary

#IniKaliLah.Haha


Assalamualaikum.

Woah, kau memang cari pasal kan Syira. Satgi orang bien hentam kau baru tau. Takde sebenarnya, aku cari gambor kek. Ate nya, udah sekarang demam PRU kan, aku saja je kasi panas siket. Haha.

Ok, hari ni 28 April, aku mula buat my 2nd blog which is Coretan Hatiku. Kat sinilah aku luahkan perasaan<tak semua lah kan,Allah is the best place untuk kita mengadu>, idea, lontarkan pendapat aku and etc. Dah jadi macam diari kehidupan aku pon ada ni haa. 

Sebenarnya, aku takde apa nak cakap. Aku harap blog aku terus hidup selagi aku bernafas di muka bumi Allah ini. Memberi manfaat kepada aku dan juga pembaca.

Aku ni memang seorang yang suka tulis tarikh2 penting terutamanya beday family and kawan2. So, tarikh berderet ni aku nak list kat sini.

26hb April 1994-Liyana Izzati Birthday.Ini blog dia.Yana Dia ni junior aku masa Asasi Undang-undang kat UiTM Merbok dulu.
27hb April 1992-Syafiq Boyka Birthday. Dia ni mentor taekwondo kat UiTM Kedah dulu. Sekarang ni dia dah habis diploma. Dia ni satu family join taekwondo. Memang aku tabik spring lah kat depa. Tarikh ni memang kena ingat sebab result kuar masa sem 1 tu.Haha.Memang, hang dapat hadiah berganda lah wei.
28hb April 2011-blog aku lahir. Ceceh, cam lahirkan anak je gamaknya kan.

Ok choww. Semoga perjalananku balik Butterworth sellamat sampai ke destinasi. Aku taip ni pada 27hb tau sebab dah balik sana nanti aku busy. Takde masa nak update. Konon. Take care uolls. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...