Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 12 April 2013

#Entry kasi sentap

Assalamualaikum,

Aku rasa aku nak start buat entry dakwah siket-siket,  no, i mean i have to make an islamic post in order to make me and my audience realize that we are going too far from our right path, am i right? And, i knew that we should use a diplomatic atau yang jenis lembut terus melekat di hati. But, is it true? Tapi bagi aku, kasi sentap tu lagi bagus. Terus menusuk dalam hati kau and then you will realize what had you done was totally wrong.

Ok, enough with introduction. Lets proceed.

I just thought that how stupid am I or you if we say that 'Kita baru nak kenal atau mendalami Islam'. What the tett is that? Selama ni kau dilahirkan dan dibesarkan dalam agama apa? Bukan Islam ek. Aku rasa yang selayaknya untuk mengeluarkan statement begitu ialah mereka yang baru nak memeluk atau mengenal Islam or to be exact the mualaf one not you who are borne as Islam. 



Halloo, come on my dear Muslims, lets make Islam as the WAY OF LIFE

Mesti ada yang akan kata, 'aku baru dapat hidayah atau kesedaran untuk jadi seorang Muslim yang sejati.' Alhamdulillah, semoga lebih ramai yang akan dapat hidayah dari Allah. Amiin. Tapi, itu lah yang macam aku cakap kat atas tadi, aku rasa cam 'ahh,why so stupid,huh?'

So, what i want to stress on, i am begging to those who will be or you are the parents of your handsome son and gorgeous daughter, do guide them as a Muslim and Muslimah. So that, in future they will raise up their son and daughter in Islamic way not in Western style. Yes, i do know that we are moving forward in millenium era err sorry we are now in this bullshit era, yang mana halal jadi haram, yang haram jadi halal.<yeah, so great,rite?> 



Let's make it together. If we have zero knowledge about Islam, then find it. Everywhere, it just up to us, either we want it or we just ignore it. Just take some of your precious time to muhasabah yourself, and take action, ok my dear Muslimin and Muslimat yang dirahmati oleh Allah sekalian.





p/s: i'm not perfect or ustazah, but i'm moving forward to be a better Muslimah.Insha Allah.Aamiiin.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...