Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 20 June 2013

Nak final sudaa...

Assalamualaikum

Hai awok, awok hok tengah baco blog ambo ni. Kawe nak kabo yang ambo nak pekso dah hujung bule ni. Doakan ambo berjayo deh.<buruk benor jadinya,maaf>

Well, sekejap je masa berlalu. Ku ingatkan lambat lagi final sekali next week seh. Perasaan aku bercampur baur. Separuh tengah rileks je <rilek brader, brader rilek>, separuh lagi macam nak pecah-sumpah cuak.

Ya Allah permudahkanlah untuk hambamu ini faham apa yang ku pelajari selama ini, cukupkanlah masa untukku mengulangkaji pelajaranku dan masa untukku menjawab soalan, permudahkan untukku menjawab soalan dan mendapat keputusan yang cemerlang. Aamiin. So that, i dont have to pay PT. Eh boleh cenggitu? 

Aku start final 26 June habis 14 July. Jangan lupa 27 June tu beday kawe. Kalau sudi, hantor lah bear besar bapak kat aku. Haha. Aku acah je lah. Doa dari jauh pon sudah cukup untukku di sini. Oh, for the second time and year, i will be fasting far away from my family. Huwaa, sedihnya.

26th June 2013 ECO 415 2.15pm-5.15pm
30th June 2013 MGT 420 9am-12am
9th July 2013 ACC 418 2.15pm-5.15pm
12th Juy 2013 LAW 416 8.30am-11.30am
14th July 2013 MGT 417 2.15pm-5.15pm

Aku amek 8 subjek, tapi aku dapat Pengecualian kredit (PC) di saat akhir yang mana esok aku nak test, hari ni baru comfirm status PC. Then, Kesat kira dah settle lah. Mandarin cuma tinggal hantar video je. Sebenarnya takde susah mana belajar Mandarin, its fun beb. Cuma lidah kita ni tak biasa, tu yang susah. Tapi, memang best gila wa cakap lu. Buku tu memey aku tak mao jual, sebab aku nak teroka lagi bahasa Mandarin ni.

Ok, korang doakan aku ok. I'll do my best. Insha Allah. Tapi kan study week aku 4 hari je weh, sadis seh. Alhamdulillah, gap antara paper ada panjang siket. Choww.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...