Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 27 June 2013

Ulangtahun ke-20 di UiTMPP

Assalamualaikum,

Google pon celeb beday aku tau. Haha, padahal aku cuma nak buktikan lepas tengok kat blog Zamani Abe. http://zamani84.blogspot.com/2013/06/paparan-google-buat-pemilik-akaun-yang.html

Tanggal 27 Jun 1993, aku dilahirkan. Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk membuat amal dan bertaubat, masih menghirup udara yang Allah beri percuma ini. 

Ni link untuk entry birthday aku yang ke-19 yang disambut dengan meriah gitu di UiTM Merbok. Ulangtahun ke-19 at Merbok

Benda baru yang aku belajar bila hari lahir kita, kita kena ingat kat mak kita yang telah bersusah payah melahirkan kita ke bumi Allah ini. So, i would like to thanks my mama and ayah for raise me up with love. Ma, thanks coz u can bear the pain to delivered me. Along minta maaf sebab selalu sakitkan hati mama. Along yang selalu ketegaq, nak ikut kepala sendiri je. But, you're the best mom ever in this world. 

Ayah, terima kasih yang tidak terhingga sebab sentiasa mengutamakan keperluan kami adik-beradik terutama along. Along kan anak ayah. Hehe. You are the best dad ever. Korang ada ke, mak ayah yang boleh bergurau senda, sembang-sembang macam kawan-kawan tetiap malam sebelum tidur. Inilah pengubat stres aku hari-hari. Insha Allah, Along akan balas jasa mama dan ayah.

Oh yang paling best, ayah dan mama lah orang pertama yang wish. Sweetkan depa? In advanced, on 26th June around 8.30pm masa aku OTW nak pergi College Overview Nite kat Dewan Besar UiTMPP, ntah x ingat laa tajuk dia apa. My parents said that if they want to wished me at 12.01am, it will disturbed them. Well, kalau kau nak kena maki call lah mama aku pukul 10pm ke atas. Itu memang waktu tidur depa ok, esok nak bangun awal pergi kedai. Kiteww terharu angat-angat. <geli lah, haha.>

So, what i want to said was i really appreciate all the doa' and wishes. Terima kasih daun keladi kepada semua yang ucap selamat either by phone,fb, and etc. Saya tak femes, so i dont expect high. Just your doa from far is enough for me. Haruslah nak bajet retiss kejap kan? This is my day, beb. Suko hati den laa nak buek apo pon. Seius ni, gua terharu bila lu ingat besday gua. Haha.

3 comments:

  1. This blog was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.
    Thanks!

    Also visit my blog post - cash advance

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun asyirah =) semoga terus dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan kesihatan yg berpanjangan =)

    ReplyDelete
  3. amiin. thanx zharif. nama aku yang betul cenggini- 'Asyirah. tq yau. maksud x elok klo xde (').

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...