Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Monday, 19 August 2013

Dinner Pre Law

Malam Aspirasi 2012


Assalamualaikum.

Gambar ni dah berkurun lama aku letak kat draft. Hampir setahun. Tetap nak publish, kau ingat senang ke kitorang nak make up, nak melawa cenggini. Tu tak kira lagi dengan heels tinggi bapok, jubah semua cantik-cantik macam model. Dan tudung ala datin yang aku pakai tu, tobat tak mao pakai. Aku rasa over gila babas, tu pon mak su yang hadiahkan. Memang harapan aku nak beli tudung ghope itu.

Oh pastu, malam tu memang best gilak sebab kami bergambar ramai-ramai, menyanyi, sapa-sapa yang cemerlang tu dapatlah hadiah, oh pastu ada lucky draw <ini best, kemain eksaited ingat nombor kita, ghopenya orang lain> Nombor depan dah sama, belakang je lain. Dia punya debor tu rasa nak meletop jantung. Haha, over sangat. Paling best, bila kelas kitorang nyanyi atas pentas tanpa practice, memey kucar-kacir but we enjoyed it together. Kami memang sporting. Tabik spring to KPIOO52B team.

BTW, credit to MUA and fashion designer kak Anna, Kak Syu dan Zana. Amboi, kemain banyak MUA aku kan, alaa, semua pon bagi idea and touch up muka aku. Wedges Zana Zazara, tinggi gilak, sakit kaki iolls. Dalam bas, aku buka, dekat nak sampai hotel n hostel baru pakai balik. Pastu, credit to Cinta Sayang Golf & Country Resort, Sg. Petani. And the most sweet moment, when you wear like this, you still perform your solat. Our bus driver took girls only and send us to PI. Kitorang pon before make up, dah amek wudhu' siap-siap. Jangan kerana kau sayang make up, terus tak solat sister. Kau tahu jelah perempuan ni leceh, lelaki tu amek wudhu' terus solat, tak yah nak betul tudung n make up apa semua.

So, just check-it-out. Banyak lagi gambaq, tapi takkan semua aku nak tepek sini. Malu ler ittew.Gedik mai dah.



with bella

solat maghrib at PI Ashabul Kahfi

Bella with Anis


Peah n Gaga

ammar ni tiru aq,pakai baju kaler sama

ecah n mek lida

with classrep-mahfiz hafzan

duta nasi tomat-muzil

KPI0052B sweet memory

sebahagian gegirls klas B

Iela,Syira,Ammar,Peah n Mira

comey la hangpa-aaron n bella. jangan salah paham, depa bukan couple.
p/s: essay baru karang, gambar je yang dah lama peram kat draft. Haha.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...