Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Thursday, 14 November 2013

Konvokesyen kali ke 79 UiTM

Assalamualaikum.


Haa mesti ingat aku yang konvo kan? Idok ler, teman tak merasa lagi nak konvo masa zaman unibersiti ni. Insha Allah lagi 2 tahun. Amiin. Asasi mana ada konvo. Masa lepas SPM ada laa buat Majlis ala-ala dah grade gitu kan. Ok, ini kali gua mao up entry pasal deme yang dah mahupon sedang berkonvo bagi sidang kali ini. Gua cerita pasal UiTM je laa kan. 

Aku nak ucapkan setinggi-tinggi TAHNIAH kepada semua kawan-kawan mahupon senior-seniorku yang dah grad either diploma mahupon degree ini merangkumi semua universiti mahupon kolej ok. Kang ada yang tersentap aku tak wish congratz ke apa. Seriously, i'm inspired after saw your picture on your convocation and great day with that 'jubah'. Oh my, if I could be there with uolss and took pictures together. Ahh sweet moments in life babeh. 

Oh yaa, for the first time ever, UiTM Pulau Pinang bakal mengadakan Majlis Konvokesyen yang mana sebelum ni semua pelajar di cawangan akan berkonvo di Dewan AgUng Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam. Ok sebenarnya aku sedih, sebab baru nak feeling-feeling berkonvo di sana. Emm ok just forget about it. Sekarang gua nak bagi tau sama lu, UiTM Pulau Pinang dah dapat kuasa autonomi yang mana kami boleh membuat keputusan SDN BHD, kami berdiri di atas kaki sendiri ok. Hahaha, cerita nak bongkak. Err, tidak, i just want to inform uolls if you did ask how come my campus can do their own convo? 

Last but not least, aku nak promote photography session exclusively conduct by Institut Pemikir Mahasiswa UiTM Pulau Pinang. Bukan aku yang jadi photographernya, i'm just arrange the schedule. Huwaa apakah? Aku serius ni, kalau kome ada abang/kakak/adik/saudara-mara yang berkonvo di UiTMPP this weekend, jangan malu jangan segan contact nombor yang tertera. Sape tepon 2-3 pagi ke atas, lu memey mintak kaki. Itu panggilan kecemasan kalau ada orang mati ke boleh terima lagi. 

HARGA MURAH-MURAH PUNYERR. 



2 comments:

  1. Unyuk sesi ke 80 xde k??n gmbar msa naik stage xde k??

    ReplyDelete
  2. sesi ke-80 hmm rasanya takde sebab yg ke-79 tu tak mendapat sambutan. Lagipon selalunya memang ada photographer yg mmg awak bayar sekali dgn Jubah tu. Klo yang outdoor tu kena cari sendiri dan kat khemah luar tu ada.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...