Total Pageviews

Kalau sudi, followlah ye. TQ

Friday, 7 February 2014

Trip to Terengganu and Kelantan siri 1

Assalamualaikum.

Well, aku baru balik dari trip lawatan sambil belajar under subjek MGT420. Kitorang bertolak hari Jumaat pagi dan sampai pukul 11.30 malam tadi. Kira berbaloi lah kitorang berkejar-kejar awalkan segala test dan kelas, akhirnya dapat bergumbira di Klate. First of all, thanks a lot to Dr. Bard sebab mewajibkan kami part 1 Bisnes colaborate with Part 6 electrical kot. Should i care, semua pon macam sombong je. Sorry. Bila buat trip ni, tak payah penat-penat nak buat test dan assignments banyak. Cuma kena buat presentation past year questions, buat online quiz and report tentang tempat yang kitorang lawat. Senang kan?

Mula-mula kitorang pergi Medan Selera Keropok Lekor Losong. Actually bukan dekat Losong pon, tapi atas siket dari Jerteh.
group 1 with owner

cantik kan rumah dia?


ni kat Banjaran Titiwangsa, eh aq je yg memandai. OTW ke Klate. 

tunggu bas yang kononnya pukul 7.30 gerak tu kan.

nak buktikan ada banjaran titiwangsa



Apa yang best, kitorang singgah kat masjid yang cantik2 belaka. Aku memang lalu masjid kat Jerteh ni, tapi tak pernah singgah.



Haa ini entry yang telah ku peram sekian lama, supposedly publish on Jun 2013 which is masa aku sem 1. Ini pon entry tak complete tapi aku nak publish jugak sebab nak buktikan aku pergi trip kelas ke Kelantan dan Terengganu. Nanti, kalau aku rajin aku buat sambungan entry ni ye. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...